INFO

RECEPT ZA ZDRAVU I SJAJNU KOSU

Iako je poznato da svilene plahte i jastučnice koriste Vašoj koži i kosi, možda ne znate točno kako. Ako ste se umorili od buđenja svakog jutra s lošom kosom, možda biste željeli pročitati što će prelazak na svilenu jastučnicu učiniti za Vašu kosu.

Svila se može opisati kao tajno oružje koje održava kosu prilikom spavanja sjajnom i zdravom, a mnoge vlasnice lijepe i svjetlucave  kose zahvaljuju čarobnim svilenim kapama za kosu, svilenim jastučnicama, svilenim trakama i gumicama za savršen izgled kose.

Kako Silk Factory svila pomaže kosi?

Velik broj ljudi koristi pamuk za gumice za kosu, jastučnice i trake za kosu, ovaj varljivo mekani materijal zapravo je prilično grub na nježnoj kosi i koži. Trenje koje nastaje nakon prespavane noći između pamučne jastučnice i pramenova kose može uzrokovat neposlušnu kosu, petljanje i pucanje niti kose. Gruba priroda materijala može rezultirati lomom duž nježne linije kose, skraćujući dlaku i uzrokujući petljanje.

Glavna prednost svile za kosu dolazi od nježne i, u nedostatku bolje riječi, svilenkaste prirode svile. Prirodni svileni materijali ne uzrokuju trenje  kose, dopuštajući joj da klizi po luksuznom materijalu s lakoćom i bez otpora. To će smanjiti petljanje i lomljenje osjetljivih niti.

Još jedna prednost Silk Factory svile za kosu dolazi od molekularne strukture same svile. Ovaj prirodni protein, za razliku od pamuka, ne odvlači vlagu iz Vaše kose, omogućavajući Vam da kosa ostane vlažna, hidratizirana i čvrsta. Dakle, ako ste  skloni suhoći kose, Silk Factory svila može biti savršen dodatak Vašim dodacima za njegu kose.

Silk Factory dodatci za kosu

Gumice za kosu

Rajf za kosu

Traka za kosu

Kapa za spavanje

Set Svilenih Gumica Za Kosu – Kremasto Zlatni

25
22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€ .

Svilena Traka Za Kosu – Mornarsko Plava

16

22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€ .

Svilena Traka Za Šminkanje – Midnight Crna

25
22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€ .

Svileni Rajf – Biserno Rozi

15

22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€ .