INFO

HIPOALERGENA SVOJSTVA SVILE

SILK FACTORY POSTELJINA OD 100% MULBERRY SVILE JE HIPOALERGENA I SAVRŠENA ZA ALERGIČARE.

Ožujak donosi prvi dan proljeća – dan koji su mnogi jedva čekaju. Sunce, piknici i cvijeće su pred nama. Nažalost, slatkasti miris cvjetajućih pupova može donijeti i neugodnu reakciju – simptome alergije koji uključuju glavobolju, suzne oči, kihanje i suhu kožu koja svrbi.

Nakon dana ispunjenog suznim očima i kihanjem, posljednje što alergičar želi učiniti je popeti se u krevet u kojem alergeni mogu vrebati.

Tekstilni dermatitis

Alergija na poliester je vrsta alergije na tkanine, odnosno dovodi do tekstilnoga dermatitisa. Dolazi do promjene kože nakon što dođe u dodir sa određenom odjećom ili tkaninama. Također vaša posteljina može biti skladište grinja, plijesni i prašine što izaziva alergijske reakcije. Glatke, meke, prirodne tkanine poput svilenih plahti su dobre za alergije. Prelazak na Silk Factory svilenu hipoalergensku posteljinu mogao bi ublažiti simptome kao što su svrbež u grlu, curenje iz nosa, osip i kašalj. Također ima pozitivan učinak na kožu osjetljivu zbog kemoterapije, Parkinsonove bolesti i opekotina. Svila je prirodni materijal koji se dobiva iz larvi gusjenica, a njeni proizvodi su vrlo glatki, teško iritiraju čak i osjetljivu kožu te je rijetko pronaći osobu koja ima alergiju na svilu.

SilkFactory svila

Svila ima svojstvo zadržavanja prirodne vlage u koži i kosi te omogućuje koži da diše, regulira toplinu i ima antibakterijska svojstva što može pomoći u smirivanju stanja ekcema ili suhoće kože. Svilena posteljina izvrstan je izbor za one koji su osjetljivi na alergene kao što su grinje, prašina i alergeni kućnih ljubimaca.

Sve što nakon toga ostaje je dobar san i osmijeh na vašem licu. I ne zaboravite, u svili se ostvaruju slatki snovi.

Svilena Jastučnica – Ivory Bijela

3962
Ostvarite dodatnih 15% popusta pri kupnji 2 ili više jastučnica bilo koje boje i veličine. Popust se automatski primjenjuje na košaricu. 22 Momme 100% Mulberry svila – besplatna dostava za narudžbe iznad 100€. (Količinski popust ne može se kombinirati s drugim popustima, kupon kodovima ili promotivnim cijenama...)

Svilena Maska Za Lice – Midnight Crna

1718

22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€ .