KONTAKTIRAJTE NAS

  POSLOVNICA KRUGE

  Adresa: Ulica Pile I. 1, Zagreb
  Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 17:00.

  Pronađite odgovor na sva Vaša pitanja.

  Možete nas kontaktirati na više načina kako bi dobili odgovore na pitanja, a često postavljena pitanja možete pronaći ispod.
  info (1)

  Adresa:
  Pile I. 1 , Zagreb

  phone-call 2

  Kontakt broj:
  +385 95 3639 033

  whatsapp 2

  WhatsApp:
  +385 95 3639 033

  INFORMACIJE

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

  Stranica silkfactory.hr automatski kalkulira cijenu dostave. Cijenu dostave možete pronaći u stranici košare nakon što dodate proizvode. Konkretno cijena za Republiku Hrvatsku je 5€, a za kupnju iznad 100€ dostava je besplatna.

  Želimo da u svakom trenutku kontrolirate svoju narudžbu. Iz tog razloga, nakon što pošaljemo Vašu narudžbu, poslat ćemo vam e-poruku s potvrdom s brojem za praćenje Vaše narudžbe pomoću koje ćete moći pratiti Vašu narudžbu u svakom trenutku.

  Ako niste sigurni u vezi dostave Vaše narudžbe ili nam trebate dati nove podatke o isporuci, kontaktirajte nas putem maila [email protected] .

  Svi Silk Factory koji imaju više veličina imaju vodič za veličine prikazan na stranici proizvoda koji želite kupiti. No, ako Vam i dalje nije jasno koje veličina bi Vama najviše odgovarala javite nam se putem maila [email protected]

  Vrlo je važno da sva oštećenja u transportu, vidljiva na pakiranju proizvoda odmah prijavite kuriru koji Vam isporučuje robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan prijaviti u roku od 24h od primitka robe.

  Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati primitak pošiljke ili zamolite kurira da pričeka dok provjerite da li oštećenje na pakovanju uzrokovalo i oštećenje samog proizvoda. Ukoliko proizvod nije oštećen, potpišite primitak pošiljke.

  Dostavu roba vrši kurirska služba HP Express i GLS Kurir i to isključivo na području Republike Hrvatske i ostalih zemalja koje se mogu odabrati na stranici naplate. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Za kupnju iznad 70€ dostava je besplatna.

  Za obavljenu narudžbu robe koja je na skladištu (dostupna odmah) dostava kreće isti radni dan, odnosno na adresi primatelja bit će sljedeći radni dan, ali samo pod uvjetom da je transakcija provedena do 14:00 sati. Ako je u pitanju roba koja je dobavljiva nakon narudžbe (dostupno po prednarudžbi), postoji mogućnost da će isporuka na adresi primatelja biti izvršena u roku od 5-10 dana. Dostava na otoke ide po posebnom rasporedu.

  Najduži rok dostave nakon isporuke za Republiku Hrvatsku je 1-3 radnih dana. U slučaju za proizvode koji se prave po narudžbi, ovaj rok vrijedi od trenutka kad je proizvod po narudžbi završen i isporučen.