NJEGA

PRESVALKE OD SVILE ZA DJEČIJE KREVETIĆE

Nema ništa uzbudljivije od pripreme za dolazak bebe. Novi i budući roditelji, a sigurni smo i djedovi i
bake žele samo najbolje za svog dragocjenog mališana. Kad je riječ o odabiru posteljine, to znači odabir potpuno prirodnih, hipoalergijskih, 100% čistih presvlaka krevetića od Silk Factory mulberry svile. Uz vrhunsku mekoću i udobnost, svilene plahte izvrsne su za dječju kožu, kosu i ukupnu udobnost. Za razliku od pamuka, svila je hidratantna, nježna na dodir, regulira temperaturu i prirodno je hipoalergena.

Svi naši proizvodi također su ekološki prihvatljivi i certificirani da ne sadrže štetne kemikalije, tako da mama i tata mogu biti mirni, znajući da su bebine ugodne plahte također zdrave i sigurne. Mnogo je benefita koje svila pruža bebama, održavanje kože hidratantnom, dobra je za dječiju kosu, regulira tjelesnu temperaturu i na taj način omogućuje ugodan san. Također, svila je prirodno hipalergenski materijal i zbog toga je otporna na plijesan i grinje.

Pamuk VS Svila

Pamučna plahta Silk Factory svilena plahta
Dječja koža

Na biljnoj bazi

Povlači vlagu s kože

Može izazvati suhoću i iritaciju

Na bazi bjelančevina / aminokiselina

Pomaže koži da zadrži vlagu

Ne nadražuje

Hipoalergena

Dječja kosa Vlakna mogu povući i razderati nježnu kosu

Glatka, bez trenja

Dječja glava klizi po svili

Regulacija temperature

Upija znoj / vlagu

Vlaži se i ostaje mokra, što može rezultirati hladnoćom

Vlaga odvojena od dječje kože

Hladno ljeti, toplo zimi

Sigurnost okoliša Varira Oeko-Tex® certfikat

 

Pogledajte Silk Factory ponudu svilenih posteljina i naručite za Vašeg mališana najbolju svilenu posteljinu izrađenu po mjeri sa mogućnošću personalizacije. Vrijeme je da djecu naučimo na najkvalitetnije i najzdravije od malena.