INFO, INSPIRACIJA, Više O Svili

POKLONI ZA VJENČANJE

Postoji mnogo različitih opcija za poklone za vjenčanje. Ovisno o odnosu s mladencima, njihovim interesima i stilu, možete odabrati nešto što će im biti značajno i korisno. Evo nekoliko ideja za poklone za vjenčanje:

PERSONALIZIRANI SVILENI POKLON

Silk Factory je domaći brend koji ručno izrađuje proizvode u skladu sa željama i potrebama kupaca. Silk Factory prilikom izrade proizvoda koristi 22 MOMMA mulberry svilu razreda 6A koji ima OEKO-TEX® standard 100 (to znači da – od sirovine do krajnjeg proizvoda – ne sadrže štetne kemikalije, uključujući toksine i nadražujuće tvari).

Personalizirani poklon za vjenčanje može biti poseban i sentimentalan način da mladencima pokažete koliko Vam znače. Silk Factory izrađuje razne svilene proizvode koje možete personalizirati odnosno mogu se ušiti inicijali, ime ili neki tekst koji je značajan osobama kojim poklanjate. Ovdje su neki prijedlozi za svilene poklone za mladence:

Set svilene posteljine – Iznenadite mladence s setom visokokvalitetne svilene posteljine. Ovaj poklon će im pomoći da se osjećaju ugodno i uživaju u slatkom snu nakon napornog dana.

 

Svilena Jastučnica – Ivory Bijela

3962


Ostvarite dodatnih 15% popusta pri kupnji 2 ili više jastučnica bilo koje boje i veličine. Popust se automatski primjenjuje na košaricu.
22 Momme 100% Mulberry svila – besplatna dostava za narudžbe iznad 100€.
(Količinski popust ne može se kombinirati s drugim popustima, kupon kodovima ili promotivnim cijenama…)

Svilena Posteljina – Srebrno Siva

Od 536

22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€.

Svilena Posteljina – Kremasto Zlatna

Od 536

22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€.

Svileni Ogrtač – Ivory Bijeli

200

22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€.

Svilena posteljina je savršen poklon za mladence, ali postoji i mnogo drugih vrsta svilenih proizvoda koji mogu biti idealni pokloni za ovu posebnu prigodu.

Svileni ogrtači – Svileni ogrtači su luksuzni i udobni pokloni koji će mladencima pružiti savršenu ravnotežu između elegancije i udobnosti. Ovo je savršen poklon za mladence koji uživaju u opuštanju u udobnosti svog doma.

Svilene jastučnice su prekrasan i dekorativan poklon koji će dodati luksuzni dodir u bilo koju spavaću sobu. Ovaj poklon će mladencima dati mogućnost da svoju spavaću sobu učine još elegantnijom.

OSTALE IDEJE

  1. Novac: Novac je uvijek koristan poklon, pogotovo ako su mladenci već neko vrijeme zajedno ili ako su već opremili svoj dom. Možete se odlučiti za gotovinski dar ili uplatiti na zajednički račun mladenaca.
  2. Kućanski aparati: Kućanski aparati poput blendera, tostera, kave ili mikrovalne pećnice mogu biti korisni za mladence koji tek počinju živjeti zajedno.
  3. Iskustveni pokloni: Iskustveni pokloni poput vikenda u nekom odmaralištu, romantične večere u restoranu ili časova kuhanja mogu biti sjajni načini da mladencima poklonite nezaboravne trenutke zajedništva.

U konačnici, najvažnije je da se usredotočite na interese, potrebe i osobnosti mladenaca prilikom odabira poklona. Neka vaš poklon bude simboličan i poseban za njihovu novu životnu fazu zajedno.