INFO

SLAVNE OSOBE KOJE KORISTE SVILU

Tisućama godina, svila je smatrana simbolom luksuza.

Svila je prirodno vlakno, koje se dobiva od kukuljice dudovog svilca. Marljiv dudov svilac radi kukuljicu od fine niti koja može biti čak 4 km duga. Svila se odlikuje posebnim sjajem, finoćom i lakoćom. Svila je simbol luksuza na koži zbog svoje mekoće i posebnog izgleda.

Slavne osobe koje uživaju u čarima svile

 

Vrhunski modeli poput Gigi Hadid, Hailey Bieber, Chrissy Teigen ili legendarne Ellen Lee DeGeneres prepoznali su brojne prednosti spavanja na svili i pozitivan učinak svile za lijepu kožu i kosu.

Od svojih početaka svila je definirala luksuzan stil života dostižan samo nekolicini. Zapravo, kad je svila prvi put otkrivena, njezina je uporaba bila rezervirana za cara i kraljevsku obitelj. Elastičan, sjajan materijal promijenio je način na koji su se ljudi odijevali, utjecao na način na koji se doživljava luksuz i otvorio put Kinezima da prevladaju u trgovini. Dok je Kina držala monopol nad svilarstvom, tkanjem svilenih tkanina i svilenim vezom, istaknuta je snaga kineske ekonomske moći. Tijekom tog razdoblja koje je trajalo stoljećima, Kina je držala cijelo tržište svile i postavila standarde luksuza u tkaninama, čak i u Europi i na Zapadu.

Danas je svila više od  luksuzne tkanine za bogate i slavne. Koristi se u brojnim područjima od modne industrije do medicine i svugdje pokazuje vrhunske rezultate. Silk Factory svila stoji Vam na raspolaganju svima kako bi osjetili čari svilenog sjaja.
Ukoliko i Vi želite osjetiti kako žive slavni i na koji način se brinu o svojoj ljepoti i zdravlju. Naručite neke od Silk Factory proizvoda i uživajte u čaroliji.