STYLING

Svilene marame – dodatak koji podiže vašu modnu igru!

Svilene marame i šalovi su nevjerojatno elegantan i kvalitetan modni dodatak koji može podići bilo koji outfit na višu razinu. Među raznim vrstama svilenih marama, one od 100% mulberry svile su neosporno najkvalitetnije i najtraženije.

Mulberry svila je posebna vrsta svile koja dolazi od dudovog svilca (Bombyx mori) koji se uzgaja u uzgojima sviloprediva u klimatski povoljnim područjima širom svijeta. Ova vrsta svile se ističe svojom nježnošću, visokim sjajem i izdržljivošću. Mulberry svila se ručno tka u svilene marame kako bi se dobila najviša razina kvalitete i izdržljivosti.

SVILENI ŠALOVI I MARAME

Osim što su izuzetno lijepi, svilene marame od 100% mulberry svile su i vrlo praktične. One su lagane i udobne, što ih čini idealnim za nošenje u različitim vremenskim uvjetima. U hladnijim mjesecima maramu možete omotati oko vrata kako biste se ugrijali, dok u toplijim mjesecima možete ju koristiti kao ukrasni dodatak oko ramena ili kao pojas.

Jedna od najboljih stvari kod svilenih marama od 100% mulberry svile je to što ih možete nositi u gotovo svim prigodama. Mogu se nositi uz casual ili formalnu odjeću, što ih čini izvrsnim izborom za svakodnevno nošenje ili posebne prigode poput vjenčanja, krštenja ili poslovnih sastanaka.

Osim toga, svilene marame od 100% mulberry svile su i izuzetno dugotrajne. Ova vrsta svile neće se lako oštetiti ili izblijediti čak i nakon mnogo pranja i nošenja. Ako se pravilno brinete za svoju maramu, ona će vam trajati godinama i uvijek će izgledati kao nova.

Svilena Marama – Ivory Bijela

55

22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€.

Svilena Marama – Mornarsko Plava

55

22 Momma 100% Mulberry Svila – besplatna dostava iznad 100€.

U konačnici, svilene marame od 100% mulberry svile su nevjerojatno kvalitetni i elegantni modni dodatak koji može podići svaki outfit na višu razinu. Ova vrsta svile nudi dugotrajnost, izdržljivost, praktičnost i raznolikost koja će vas sigurno oduševiti.