INFO, NJEGA, Više O Svili

BENEFITI SPAVANJA NA SVILENOJ POSTELJINI

Silk Factory svilena posteljina izrađena je od visokokvalitetnih svilenih vlakana koja su pažljivo utkana u plahte, jastučnice, navlake za poplune i drugu posteljinu. Posteljina od svile je luksuzan i udoban izbor koji može pružiti niz prednosti za Vaš san i cjelokupno zdravlje, uključujući mekoću, regulaciju temperature, prozračnost i izdržljivost o kojima možete pročitati nešto više u nastavku bloga.

Silk Factory tim ručno izrađuje svaku svilenu posteljinu od 100% Mulberry (dudove) svile od 22 momma uz mogućnost izrade veličina po želji te personalizacije kao posebnim dodatkom.

SILK FACTORY 100% MULBERRY SVILENA POSTELJINA

Svilena posteljina nudi brojne prednosti, uključujući:

  1. Mekoću i udobnost: Svilena posteljina je nevjerojatno mekana i ugodna za spavanje. Također je hipoalergena, što ju čini odličnim izborom za one s osjetljivom kožom.
  2. Regulacija temperature: Svilena posteljina je izvrsna u regulaciji tjelesne temperature, pomažući vam da ostanete hladni ljeti i topli zimi. To je zato što je svila prirodni izolator i može odvesti vlagu s tijela.
  3. Prozračnost: Svilena posteljina je vrlo prozračna, što znači da omogućuje cirkulaciju zraka i pomaže u sprječavanju pregrijavanja.
  4. Hidratacija: svila sadrži prirodne proteine koji pomažu zadržati vlagu u koži, smanjujući pojavu finih linija i bora. Također pomaže u sprječavanju lomljenja i oštećenja kose.
  5. Trajnost: Svilena posteljina je izdržljiva i može trajati godinama ako se pravilno održava. Također je otporana na grinje, plijesan i plijesan. Detalje o održavanju možete pročitati na linku.
  6. Luksuzan izgled: Svilena posteljina ima luksuzan i elegantan izgled koji može dodati dašak sofisticiranosti dekoru svake spavaće sobe.

Sve u svemu, svilena posteljina pruža niz prednosti koje mogu poboljšati kvalitetu vašeg sna i promicati bolje zdravlje kože i kose.

Svilena Posteljina – Biserno Roza

Od 536
22 Momma 100% Mulberry Svila - besplatna dostava iznad 100€.

Svilena Posteljina – Midnight Crna

Od 536
22 Momma 100% Mulberry Svila - besplatna dostava iznad 100€.